شركت پارت تدبير شكيبا شركت پارت تدبير شكيبا .

شركت پارت تدبير شكيبا

فروش پله برقي

امروزه در بيشتر مراكز تجاري و تفريحي و حتي اداري چند طبقه از پله برقي به جاي پله هاي قديمي استفاده مي شود. اين سازه كه امكان جابجايي چندين نفر را به صورت هم زمان دارد، تردد افراد بين طبقات ساختمان هايي مثل مراكز خريد، ايستگاه هاي مترو و … را راحت كرده است. وجود تجهيزات الكتريكي و مكانيكي در انواع مختلف پله‌برقي، باعث شده كه مدت زمان تردد افراد با اين سازه، حتي از آسانسور هم كمتر شود. پلكان پله برقي همواره در يك چرخه تكراري در گردش هستند و به لطف وجود موتورهاي قدرتمند، امكان تحمل وزن افراد ايستاده روي پله ها نيز فراهم شده است. شركت پارت تدبير شكيبا به عنوان يكي از ارائه دهندگان موفق خدمات پله‌برقي، براي نصب و راه اندازي، سرويس و نگهداري و تعمير و تعويض اجزاي مختلف اين سازه در خدمت شماست. براي آشنايي با قطعات پله برقي، انواع مدل ها و نكات كاربردي ديگر در خصوص اين سازه، ادامه مطلب را مطالعه كنيد.

پله برقي چيست؟

پله برقي از مجموعه اي از پله ها تشكيل شده است كه توسط نيروي الكتريكي به بالا يا پايين منتقل مي‌شوند. تعداد زيادي از افراد مي توانند روي پله ها بايستند و به واسطه حركتي كه توسط موتور ايجاد مي شود، از طبقه اي به طبقه ديگر بروند. اين سازه به ويژه در پاساژها و فروشگاه‌هاي بزرگ، ايستگاه‌هاي راه آهن و فرودگاه ها كاربرد داشته و از آن براي جابجايي هرچه سريع تر و راحت تر افراد بين طبقات استفاده مي شود. جسي دبليو رنو در سال 1891 يك كمربند شيب دار با زاويه 25 درجه اختراع كرد كه به نوعي مي توان آن را نسخه اوليه پله برقي به شمار آورد. اين اختراع، درواقع يك هندريل ثابت بود و اولين پلكان متحرك در سال 1900 در نمايشگاه پاريس به نمايش گذاشته شد. پس از آن پله برقي به عنوان يك سازه كاربردي در مكان هاي عمومي مورد استفاده قرار گرفت.

تاريخچه پله‌برقي

اولين ثبت اختراع پله‌برقي در سال ۱۸۵۹ توسط تامان ايمز از ماساچوست آمريكا ثبت گرديد. ايده اوليه پله برقي تركيب پله‌هاي گردان بود كه اين ايده اوليه از اين فراتر نرفت. اين اولين ثبت اختراع پله‌برقي به شماره ۲۵۰۷۶ و عموماً به عنوان اولين پله‌برقي جهان شناخته شد اما ايمز قادر به استفاده عملي از اين اختراع نبود او در سال ۱۸۶۰ درگذشت؛ در واقع ايده پله‌برقي اوليه هرگز ساخته نشد. طرح اولين پله‌برقي مثلث متساوي الاضلاع را تشكيل مي‌داد كه مسافران را ملزم ميكرد براي سوار شدن روي پله‌برقي بپرند.

انواع پله‌برقي

پله برقي از نظر نوع كاربري داراي مدل هاي مختلفي است. به عنوان مثال در مكان هاي تجاري بايد از پله‌برقي هاي تجاري استفاده شود كه ساعت كاري 12 ساعته دارند و جمعيت در آنها به صورت متوازن جابجا مي شود. پله‌برقي نيمه تجاري هم نوع ديگري از اين سازه است كه به صورت شبانه روزي كار مي كند و مناسب مكان هايي است كه رفت و آمد در آنها 24 ساعته است. به عنوان بخشي ديگر از انواع پله برقي هم مي توان به موارد زير اشاره كرد:

پله‌برقي ۳۰ درجه

زاويه بين سطح پله ها و سطح زمين در اين مدلها ۳۰ درجه بوده و براساس زاويه بين پله ها نامگذاري شده است. جالب است بدانيد كه پله برقي هاي 30 درجه، امن ترين نوع براي افراد استفاده كننده از اين سازه است.

پله برقي ۳۵ درجه

يكي ديگر از انواع پله‌برقي، مدل 35 درجه است كه زاويه بين سطح زمين و سطح پله ها در آن، ۳۵ درجه است. اين مدل از نظر امنيت هم در جايگاه خوبي قرار دارد.

پياده روي متحرك شيبدار

اين مدلپله‌برقي كه با عنوان پياده روي متحرك شيبدار شناخته مي شود، فاقد پله بوده و داراي يك سطح متحرك با شيب بسيار كم و يا حتي بدون شيب است. اين نوع معمولا براي جابجايي افراد يا وسايل بين دو يا چند نقطع مختلف مورد استفاده قرار مي گيرد.

پله برقي تجاري

تمام پله‌برقي هايي كه در مراكز خريد، فروشگاه ها و اماكن عمومي نصب شده اند، از نوع تجاري هستند. درواقع اين نوع پله برقي براي فضاهايي مناسب است كه ساعت كاري آنها كمتر از 12 ساعت در روز است.

پله‌برقي هاي نيمه تجاري

در اماكني همچون مترو يا مراكزي كه به صورت 24 ساعته فعال هستند و جمعيت در آنها تردد دارد، بهترين گزينه ممكن، پله برقي نيمه تجاري است. اين  پله‌برقي ها يا در داخل ساختمان هايي كه همواره مسير رفت و آمد هستند نصب شده اند و يا خارج از ساختمان با پوشش كامل، قابل استفاده هستند.

پله برقي غيرتجاري

در مراكزي كه در تمامي ساعات شبانه روز، تردد بالايي در آنها انجام مي شود، بايد از پله برقي غيرتجاري استفاده كرد. ذكر اين نكته ضروري است كه پله برقي هاي غيرتجاري بسيار سنگين و گران قيمت هستند و براي نصب و اجرا و يا تعمير آنها بايد از كارشناسان و تكنسين هاي مجرب كمك گرفت.


برچسب: پله برقي, فروش پله برقي كاركرده, فروش پله برقي دست دوم, پله برقي آماده تحويل،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ تير ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۰۹:۰۰ توسط:محمد اسكندري موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :